22. januar 2007

Fint med snø gitt!!!3 kommentarer:

CJ sa...

Kan kanskje virke unfair med den skuffa mot spaden til gudrun, men når det er sagt fikk jeg ingen protester på det.. og i kampens hete er jo overlevelsesinstinktet sterkest. Når jeg ser på det i etterkant skjønner jeg at jeg har blitt utnyttet. Se bare på fliret til "offeret" idet snøen kommer. Jeg ga gratis snø og vinterstemning uten å tenke over det...

ragnhild ser jo litt uskyldig/rådvill ut, men hun tok side med gudrun til slutt bare så det er klart...

håper jeg er renvasket nå..

Anonym sa...

Eg er framleis anonym og stolt over det. Det var lite tekst her Kristian........hmmmmmmmmmmmmmm, er det angsten som har slått deg ut igjen? I mellomtida slår Gudrun til med ei teit gåte:

Kva skjer med gutar som hiv mykje snjo på jenter som freistar å gjera eit friviljug arbeid med å måka snjo for bilane til gutane som ikkje gjeng lenger på grunn av øydelagt klutch og andre som vil ha nytte av det? Eg berre spør. Ballen kastar eg vidare til nokre med ballar. ÆSjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. uff. ekkel. Eldrid likte denne. ha det bra

CJ sa...

Nå går det over alle støvelskaft her (bra uttrykk når jeg tenker med om). gåter med hissig undertone løser ingen problemer! Og se forresten hvem som kaster snø _ut_ på plassen, og hvem som flittig måker den vekk igjen.

Men la oss nå fokusere på det positive her. I den forbindelse vil jeg sitere en kjent blogger (med skrivekløe): "Fint med snø gitt!" (Moskvil 2007). Tenk litt på disse ord dere, før aggresjonen tar overhånd..